Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajbeültetésem története - Amiért belevágtam a dologba

Kedves Olvasó!

Mielőtt elkezdeném leírni a tapasztalataimat, szeretnék pár szót elmondani, hogy miért döntöttem a hajbeültetés mellett. Sajnos elég fiatalon utolért a kopaszodásnak nevezett szörnyűség. A fejem tetején és elől viszonylag rövid időn belül gyors hajveszteségeim lettek. Az utóbbi 1-1,5 évben már rendkívül zavart, hogy télen-nyáron sapkába kell járnom és a barátaim előtt is eléggé feszengve éreztem magam. Persze én is kipróbáltam pár csodaszert (samponok, krémek stb...), de ami végleg elhullott annak bizony annyi. Ennek most remélem vége lesz.  A HairHungary klinikára elég hamar rátaláltam az internet és a google segítségével. Megnéztem egy jó pár olyan helyet a neten ahol ezzel a hajbeültetéssel foglalkoznak, de a referenciaképek és beszámolók alapján nem volt kétségem, hogy a HairHungaryt választom, máshol csak emailben érdeklődtem a dolgok felől. Előszőr idén Júniusban voltam az első konzultáción, ekkor a kedves doktornővel átbeszéltük, milyen lehetőségeim vannak és megnyugtatott hogy ha megcsináljuk jó lesz. Csinált egy-két fotót a fejemről is. Na nekem nem is kellett ennél több, hogy elfogadjam a feltételeket.

hajbeültetés kopaszodás hairhungary klinika hajbeültetés előtt

hajbeültetés kopaszodás hairhungary klinika hajbeültetés előtt

hajbeültetés kopaszodás hairhungary klinika hajbeültetés előtt   hajbeültetés kopaszodás hairhungary klinika hajbeültetés előtt

Tény, hogy nem olcsó egy ilyen műtét, de úgy voltam vele, hogy ezt muszáj megcsinálnom. A műtétre idén október végén került sor.

A műtét előtt 3 héttel így nézett ki a fejem :) :

hajbeültetés kopaszodás hairhungary klinika hajbeültetés előtt

0 Tovább

Hajbeültetés előtt

A műtét előtt 3-4 nappal levágtam magamnak rövidebbre a hajamat és az előírásoknak megfelelően naponta mostam, hogy minden fajta szennyeződés lekerüljön róla. A műtét előtt szabadságot vettem ki 2 hét mint utóbb kiderült pont elég volt a regenerációra. Én elég idegeskedő típus vagyok, mégiscsak egyfajta műtétről van szó. Próbáltam nem gondolni rá és elfoglaltam magam mással (filmnézés stb..). Így tényleg szinte csak az utolsó napra jutott némi feszültség, itt az ember ugye a szokásos kérdéseket teszi fel magának akkor is ha nem skizofrén :))))  tényleg jólesz ez nekem? megér ennyit? mivan ha pont nálam nemlesz olyan jó a hatás? Szerintem ez természetes dolog, de mindig ugyan arra jutottam, hogy utánna szebb :) és magabiztosabb leszek. Nem kell bújkálni és takargatni a fejemet és hasonlók. Szóval egész jól meggyőztem magam, hogy ez bizony kell és hétfőn vonszoljam csak be magam. A klinikától egyébként kaptam egy emailt amiben leírták, hogy mit ajánlatos magammal vinnem. Ezeket előző nap este becsomagoltam a táskámba.  Az első konzultáció után pár hónappal kaptam időpontot, úgyhogy bőven volt időm ráhangolódni a dolgokra.

0 Tovább

Hajbeültetés Blog

blogavatar

Hajbeültetés mellett döntöttem, szeretném megosztani a tapasztalataimat, hogy segítsek másoknak, akik hajhullásra, kopaszodásra ezt a végleges megoldást választják.

Utolsó kommentek