Kedves Olvasó!

Mielőtt elkezdeném leírni a tapasztalataimat, szeretnék pár szót elmondani, hogy miért döntöttem a hajbeültetés mellett. Sajnos elég fiatalon utolért a kopaszodásnak nevezett szörnyűség. A fejem tetején és elől viszonylag rövid időn belül gyors hajveszteségeim lettek. Az utóbbi 1-1,5 évben már rendkívül zavart, hogy télen-nyáron sapkába kell járnom és a barátaim előtt is eléggé feszengve éreztem magam. Persze én is kipróbáltam pár csodaszert (samponok, krémek stb...), de ami végleg elhullott annak bizony annyi. Ennek most remélem vége lesz.  A HairHungary klinikára elég hamar rátaláltam az internet és a google segítségével. Megnéztem egy jó pár olyan helyet a neten ahol ezzel a hajbeültetéssel foglalkoznak, de a referenciaképek és beszámolók alapján nem volt kétségem, hogy a HairHungaryt választom, máshol csak emailben érdeklődtem a dolgok felől. Előszőr idén Júniusban voltam az első konzultáción, ekkor a kedves doktornővel átbeszéltük, milyen lehetőségeim vannak és megnyugtatott hogy ha megcsináljuk jó lesz. Csinált egy-két fotót a fejemről is. Na nekem nem is kellett ennél több, hogy elfogadjam a feltételeket.

hajbeültetés kopaszodás hairhungary klinika hajbeültetés előtt

hajbeültetés kopaszodás hairhungary klinika hajbeültetés előtt

hajbeültetés kopaszodás hairhungary klinika hajbeültetés előtt   hajbeültetés kopaszodás hairhungary klinika hajbeültetés előtt

Tény, hogy nem olcsó egy ilyen műtét, de úgy voltam vele, hogy ezt muszáj megcsinálnom. A műtétre idén október végén került sor.

A műtét előtt 3 héttel így nézett ki a fejem :) :

hajbeültetés kopaszodás hairhungary klinika hajbeültetés előtt