Sziasztok!

Ismét jelentkezem egy kis bejegyzéssel. Sok újdonsággal nem fogok tudni szolgálni most már. A 9. havi kontroll után már csak egy végső kontrollra kell elmennem. Mikor már 1 év telt el a hajbeültetés óta.

Sajnos a csinos és kedves doktornő aki a műtétet és a konzultációkat végezte már nem dolgozik a klinikán, így más készítette el a kontroll képeket és az átnézést. Kérdezte, hogy van e esetleg még kérdésem, de már nemnagyon van. Esetleg annyi lett volna hogy várhatóak e még új hajszálak megjelenése. Bár nem hiszem szerintem, ami most lesz kép az lesz a végső állapot körülbelül.

Hajbeültetés után 9 hónappal

Ismét rövid hajjal mentem kontrollra, nyár lévén muszáj levágnom és talán még erősíti is a hajszálakat. Az egy éves beszámolóba fogom meg írni, hogy mennyire vagyok elégedett, megérte-e stb. Gondolom akik ezt olvassák mind erre kiváncsiak inkább, és még arra hogy a műtéti félelmüket leküzdjék. Most egyébként úgy érzem jó lenne még egy beavatkozás, hogy sűrűbb legyen és még jobb alapot kapjon.

Természetesen van változás ahogy a képek is mutatják. De anyagilag sajnos nem hiszem hogy megfogom tudni magamnak engedi a közeljövőben.