Sziasztok!

Ez a 7. bejegyzésem már, szóval a 6hó kontroll időpont is eljött. Egy évvel ezelőtt jártam először a HairHungary Klinikán, akkor még csak megbeszéltük a dolgokat. Tehát nagyon repül az idő...

Visszatérve a 6 hó kontrollra. A doktornő megnyugtatott hogy még lesznek új hajszálak. Közelről látott pontokat, ahonnan még fognak jönni. A hajamat egyébként bár nem szerettem volna muszáj volt levágni, mert itt-ott furcsán nőt göndörödött meg olyan volt a vége némelyik nem kihulott hajszálnak mintha festékbe mártották volna. Elvégre nyár van szóval nem zavar, hogy levágtam magamnak, meg amúgy is erősíti a szálakat. Már látni némi különbséget az eleje és a vége között. Remélem még azért fog sürűsödni a dolog. A fejbőröm egyébként nem érzékeny teljesen regenerálódott. Azért vigyázok is rá és megpróbálom nem beverni a fejem sehová :).

Hajbeültetés után 6 hónappal a Hairhungary klinikán

A beültetek hajszálak hullásáról már nem tudok nagyon okosat mondani, mivel nem nagyon lehet eldönteni már hogy most régi vagy új hajszál esett e ki.

Elkezdtem szedni E vitamin és cink, szelén alapú kapszulákat, hogy a ki nem hullott hajszálak még birják egy darabig. Már csak 1-2 szer megyek a klinikára, egy 9 havi és egy egy éves kontrollra. Addig nem vágom le a hajam újra :) Egyébként ezek a kontoroll vizsgálatok nagyon gyorsak szoktak lenni hiszen tényleg csak egy csekkolás hogy minden rendben van e, illetve hogy még mi várható.